Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalEn aquest sentit, s'han duit a terme 18 controls de transit, alguns d'ells en col·laboració amb la DGT dins de la programació anual. Fruit d'aquestos controls realitzat a diferents punts de la ciutat i en horaris distints, s'han controlat 1215 vehicles i s'han interposat 37 denuncies, la majoria d'elles per vehicles amb excés de velocitat així com conductors que no disposaven de  l'ITV, permisos de circulació i conducció actualitzats.

El Grup de Seguretat Vial de la Policia Local te com a principals funcions la regulació i gestió del transit, la vigilància i el manteniment de la disciplina del transit en les vies urbanes i l'instrucció dels accidents de transit i delictes contra la seguretat viaria ocorreguts dins del casc urbà.

També s'han realitzat 122 informes d'autoritzacions i ocupacions de vies públiques i planificacions d'esdeveniments durant el mes de febrer. Aquestes dades provenen de l'informe estadístic d'activitats del grup de seguretat viària de la Policia Local. Durant la darrer setmana s'han realitzat controls en el marc de la campanya de control d'us del cinturons de seguretat i sistema de retenció de menors.