Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa ha rebut la resolució del Tribunal Administrativo Central de Recursos Contractuales en la que comuniquen la desestimació del recurs interposat per la UTE formada per les empreses FCC, Herbusa i Cespa, que no va resultar guanyadora del concurs public d'adjudicació de la nova contrata de neteja i recollida de fems del municipi d'Eivissa.

Durant els propers dies s'acabarà el tramit administratiu de la concessió i es procedirà a la signatura del contracte amb Valoriza, l'empresa que va resultar guanyadora del concurs.
En aquestos moments, l'Ajuntament d'Eivissa estudia els detalls de la sentència i es valora molt positivament la decisió del Tribunal ja que significa que la nova contrata es podrà implantar de forma progressiva i en el termini màxim de sis mesos, totes les millores que es preveuen per al municipi d'Eivissa i que la ciutat tant necessita.

Com recordareu, la neteja va ser la primera prioritat establerta per aquest equip de govern que inclús va posar en marxa un dispositiu especial per resoldre els tràmits administratius el més aviat possible. Si aquesta sentència no ha arribat abans ha estat degut a la interposició de diferents recursos per part de les empreses que no han estat guanyadores del concurs.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa volem mostrar la nostra satisfacció pel resultat de la resolució que permetrà actualitzar i modernitzar el servei de recollida de fems i neteja a la ciutat que tanta falta fa.

Enllaç a:
· Resolució en pdf