Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

ITB BerlínLa regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa ha presentat al Schachcafe de Berlín el Festival d'Escacs que es realitza a Eivissa als mesos de setembre i octubre en col·laboració amb els Amics dels Escacs, l'associació de veïns de la Marina i varies empreses.
L'activitat va consistir en un torneig, en el que hi participaren 18 jugadors, amb dues categories professionals i aficionats en el que els guanyadors de cada categoria van disputar una partida.
El guanyador va ésser Marco Baldauf que gaudirà d'una estància a Eivissa per disputar l'Ibiza Chess Festival. 
A l'acte hi han assistit el president de la Federació d'Escacs de Berlín, Carsten Schimt, periodistes relacionats amb el món dels escacs i el mestre internacional, Stefan Loffler.

La regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Eivissa Gloria Corral, ha assistit a diferents espais de formació organitzats per Turespaña, també ha estat present a les presentacions dels diferents touroperadors Thomas Cook, Der Touristik, TUI i Altours d'entre altres i ha recollit el premi atorgat al Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat pel vídeo promocional. També s'ha reunit amb la consultora de turisme de salut, María Martín.