Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Skate Park GESALa taula de contractació ha proposat a l'empresa "Savia Proyectos y mantenimiento S.L" l'adjudicació de l'adequació de l'skate parc ubicat a l'aparcament de GESA per 39.998´37 euros amb IVA inclòs.  Una vegada es faci l'adjudicació definitiva, l'empresa disposarà de 45 dies per a renovar tots les elements de l'actual skate parc.

Al parc urbà es preveu instal·lar sis mòduls per tal de donar servei a totes les persones que practiquen aquest esport i també a les persones interessades en les noves modalitats de skaters i patinadors. Així, es preveu instal·lar dos mòduls de quarter pipe, dos mòduls de bank ramp, un modul de funbox amb grindbox i un altre funbox amb rail.

Aquesta intervenció a l'skate park ha estat una petició tant des del Patronat d'Esports como des del Consell Municipal de la Infància  que, emmarcat en el programa “Ciutats Amigues de la Infància”, havia sol·licitat una millora urgent de cara a una pràctica esportiva més plena i segura. A més, es preveuen altres petites actuacions de millora al parc com ara  la instal·lació de dos unitats d'aparcaments per a bicicletes, amb capacitat per a 12 unitats i papereres a la zona. L'empresa adjudicatària ofereix un servei de manteniment durant els propers 5 anys.