Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoL'Ajuntament d'Eivissa inicia els tràmits d'apertura de 10 borsins de treballadors per a cobrir la prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa. Els borsins s'aniran obrint al llarg de 2016 i l'objectiu es disposar d'un llistat de professionals per tal de cobrir les places vacants que es generin.
El primer borsí que ja ha iniciat l'apertura es el de lletrats, per tal de cobrir amb caràcter temporal, necessitats urgents i inajornables de prestació de serveis a l'Ajuntament d'Eivissa.
Les persones interessades poden presentar les instàncies al Registre d'entrada de l'Ajuntament d'Eivissa a Dalt Vila o a l'edifici de Sa Colomina abans del dia 3 de març.

Les bases de la borsa de treball estan publicades al BOIB nº21 amb data del 13 de febrer de 2016 i al taulell d'anuncis de la pàgina web de l'Ajuntament d'Eivissa (www.eivissa.es)

Les properes borses de treball que s'obriran son els borsins de Policia Local, sepulturers, educador social i educadors infantils, tècnic en processos, monitors socioculturals, i a l'àrea d'Esports, monitors de piscina, auxiliars administratius i operaris.

L'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa els nous borsins de treballadors donat que els anteriors estaven caducats provocant un problema de efectivitat al normal funcionament del consistori a l'hora de poder cobrir baixes i excedències.

Per a la regidora de Recursos Humans, Estefania Torres, la posada en marxa dels borsins revertirà en una millora del servei que presta l'Ajuntament d'Eivissa i en la creació de llocs de feina.