Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Contenidors soterratsDimarts dia 2 de febrer entren en funcionament els 20 contenidors soterrats de residus sòlids urbans als tres punts de l'Avinguda de los Andenes, al Port d'Eivissa. La recollida dels residus es farà durant la nit.

Els 20 contenidors soterrats és un dels projectes inclòs dins les subvencions atorgades pel Consell en matèria de Cooperació Municipal per a la realització i el manteniment d'obres i ha estat executat per l'empresa Cespa amb un pressupost de 121.316´05 euros.

El primer punt de contenidors soterrats es troba a l'alçada del nº 16 de l'avinguda de los Andenes i consta de 6 unitats amb una capacitat de 1.300 litres. Son 3 contenidors de rebuig, 1 de vidre, 1 d'envasos i un de paper/cartró.
El segon punt es troba a l'Avinguda de los Andenes, davant de la plaça Antoni Riquer. Son sis unitats  en total, 3 de rebuig, 1 contenidor de vidre, 1 de paper i 1 d'envasos.
El darrer punt d'instal·lació dels contenidors es troba a la façana final de l'avinguda amb 8 contenidors en total, 4 de rebuig, 2 de vidre, 2 d'envasos i 2 de paper.