Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Aniversari BSCEEl regidor de Cultura, Pep Tur, el director de la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa, Adolfo Villalonga i el director convidat  Manuel Ramón Mas han presentat aquest matí els actes de commemoració del 25è aniversari de la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa.

L'acte principal serà el concert que la Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa oferirà  aquest dissabte dia 23 de gener a les 19:00 hores a l'Espai Cultural de Can Ventosa que comptarà també amb la participació del Conjunt instrumental de Vent i Percussió de l'Escola del Patronat de Música dirigit per Damián Boluda.
El concert és gratuït i es poden recollir les invitacions des d'avui mateix, a les taquilles de Can Ventosa (màxim dos invitacions per persona)

La Banda Simfònica Ciutat d'Eivissa es va iniciar a l'any 1990 de la ma de Manuel Ramón Mas, que va contactar amb els membres de la desapareguda Banda Municipal i alb les músics de la Orquestra Pro Música per posar en marxa un projecte que avui en dia te una salut excel·lent.

Novetats
Per altra banda, també s'han presentat altres iniciatives relacionades amb els actes d'aquest aniversari com son el fet de que enguany la Banda estigui dirigida per quatre directors. Als directors del concert del dissabte, on dirigiran Adolfo Villalonga, Manuel Ramón Más, s'afegiran en altres dates Damián Boluda i un darrer director que serà escollit pels propis músics de la banda.
També s'ha anunciat la creació d'un premi de composició musical per a la Banda on les peces que es presentin hauran de ser composades per a aquesta formació. La peça guanyadora serà interpretada per la banda al Concert de Santa Cecília i incorporada al CD que la Banda Simfònica gravarà al mes de setembre. Una gravació, la primera de la seva història, que s'incorpora a les novetats previstes per a enguany. 

Per altra banda, el regidor de Cultura, Pep Tur, ha presentat la posada en marxa d'una nova web del Patronat de Música que servirà com a ferramenta d'informació per a tots els usuaris de Patronat i també per donar a conèixer totes les activitats, concerts i propostes que es desenvolupen al Patronat de Música. La web esta integrada a la plataforma municipal i l'adreça es www.eivissa.es/musica

El Patronat compta també amb dos comptes en xarxes socials, facebook, Patronat de Música d'Eivissa, i Twitter @musicaeivissa, que tenen l'objectiu de difondre tots els esdeveniments i informació de servei.

Enllaç a:
· Pòster del concert
· Programa del concert