Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalUs informem que durant la Nit de Cap d’Any Policia Local ha atingut varies trucades per remors de música provinent de cases particulars, dos accidents de trànsit i una cridada per una baralla. 
Durant la Nit de Cap d’Any, la Policia Local d’Eivissa ha atès tres cridades de veïns per remors de música provinent d’altres domicilis i una per acumulació de persones a la via pública consumint alcohol.

Pel que fa als accidents de trànsit, el primer s’ha produït al carrer Bartomeu Rosselló nº5 quan un vehicle ha col.lisionat amb un altre que es trobava estacionat. Els dos vehicles han sofert petits danys materials. El conductor ha donat negatiu en la prova d’alcohol.
L’altre accident s’ha produït davant dels Jutjats d‘Eivissa quan una dona ha caigut de la moto que conduïa. La dona ha estat traslladada a la Clínica Nostra Senyora del Roser en estat lleu.

L’altra actuació de Policia Local ha estat en una baralla ocorreguda a les 9:00 del mati. Un veí ha trucat a la Policia Local alertant d’una baralla entre dos persones a la sortida d’una bar de l’Avinguda d’Ignasi Wallis. Quan ha arribat la Policia Local s’ha trobat amb una persona inconscient al terra que acabava de ser agredida per un altra després de que el propinés una puntada.  El ferit ha estat traslladat a l’Hospital de Can Misses i l’altre persona ha quedat detinguda per la Policia Nacional que és qui s’encarrega del cas.