Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Bonus de ConsultoriaAquest matí s'ha signat el conveni marc de col·laboració entre l'Ajuntament d'Eivissa i el col·legi Professional d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers per tal de col·laborar conjuntament i tornar a posar en marxa els “Bons de Consultoria”.
Mitjançant aquestos bons i partir del mes de gener, els emprenedors es poden beneficiar de serveis professionals amb rigor i qualitat en diverses àrees d'activitat necessàries per a la posada en marxa de la seva empresa.

L'Ajuntament d'Eivissa facilitarà a les persones emprenedores, segons els criteris tècnics d'Eivissa Crea, fins a 8 bons de consultoria per a cada persona emprenedora dels quals es podran utilitzar 4 per a cada tipus de professional.   
Els bons de consultoria podran ser lliurats com a pagament en cada consulta professional individual.
Els emprenedors podran consultar els seus dubtes a través dels bons d'Eivissa Crea, amb advocats, arquitectes, economistes, geògrafs, graduats socials, enginyers, perits i aparelladors.
Els professionals que faran les consultories presentaran a l'Ajuntament d'Eivissa les factures en concepte dels serveis prestats juntament amb els bons de les consultories desenvolupades.
L'Ajuntament d'Eivissa ha dedicat una partida pressupostària global per a tots els convenis signats per un import de 1.400 euros.