Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Línia VerdaL'Ajuntament d'Eivissa rep 3.197 incidències des de la implantació de la APP Línia Verda, de les quals el 89% han estat tramitades. La implantació d'aquest servei ha permès que l'Ajuntament d'Eivissa disposi d'un canal de comunicació directe i poder, de forma àgil, donar resposta a les necessitats del municipi.

La implantació de la APP Línia Verda, de descàrrega gratuïta, es va fer ara fa dos anys a l'Ajuntament d'Eivissa. Amb aquesta eina, els veïns del municipi disposen d'un servei de resolució de consultes mediambientals i un canal de comunicació d'incidències detectades en l'equipament urbà i l'Ajuntament rep, de manera immediata, la informació de qualsevol desperfecte que hi ha al municipi amb una informació de primera mà, a través dels ciutadans i ciutadanes.

El tipus d'incidències que més s'han comunicat són aquelles que fan referència a les àrees de “Voreres i Calçades” seguit de “Neteja Viària”, “Jardins” i “Tapes i Arquetes”.
Fins avui s'han rebut 3.197 incidències de les quals el 89% han estat tramitades. Un 48% ja han estat solucionades i un 41% es troba en procés.

A través del servei Línia Verda, els veïns del municipi poden plantejar qualsevol consulta mediambiental i en un termini màxim de 24 hores tenen resposta per part dels tècnics.
Els usuaris poden fer preguntes tipus com “on he de tirar l'oli domèstic?”, “com puc estalviar energia en el consum de llum?”, “on dipositar els residus de poda?”
 
A més, el servei Línia Verda també està disponible a través de la pàgina web www.lineaverdeeivissa.com.
En aquest domini, l'usuari troba àmplia informació sobre guia de bones pràctiques, consells ambientals i recursos d'educació ambiental.

El servei Línia Verda s'ha alçat amb el “Premi Conama 2014 a la Sostenibilitat”. També la seva implantació ha suposat el “Premi de Qualitat 2013 en la categoria de Desenvolupament Urbà Saludable i Sostenible” atorgat per la Red Española de Ciudades Saludables (RECS).

Aquest premi reconeix aquelles iniciatives que col·laboren a millorar l'entorn físic i funcional del municipi promovent el desenvolupament econòmicament i afavorint la qualitat de vida personal, familiar, laboral i social dels ciutadans. A més, també disposa de el “Premi al Major Impacte Ciutadà” concedit per Ecovidrio.

Amb la implantació d'aquest tipus d'iniciatives, l'Ajuntament d'Eivissa promou la participació ciutadana per al manteniment del municipi a més de l'ús de bones pràctiques ambientals.