Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaUs informam que s'han iniciat les obres d'instal·lació de 20 contenidors soterrats de residus sòlids urbans a tres punts de l'Avinguda de los Andenes, al Port d'Eivissa.

Les obres, que es perllongaran fins dia 15 de desembre, han estat adjudicades a l'empresa Cespa per un import de 121.316´05 euros.
L'actuació está inclosa a les subvencions atorgades pel Consell Insular en matèria de Cooperació Municipal per a la realització i el manteniment d'obres i serveis de competència municipal.

El primer punt de contenidors soterrats es troba a l'alçada del nº16 de l'avinguda de los Andenes i consta de 6 unitats amb una capacitat de 1.300 litres. Son 3 contenidors de rebuig, 1 de vidre, 1 d'envasos i un de paper/cartró. El segon punt es troba a l'Avinguda de los Andenes, davant de la plaça Antoni Riquer. Son sis unitats  en total, 3 de rebuig, 1 contenidor de vidre, 1 de paper i 1 d'envasos.
El darrer punt d'instal·lació dels contenidors es troba a la façana final de l'avinguda amb 8 contenidors en total, 4 de rebuig, 2 de vidre, 2 d'envasos i 2 de paper.