Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió consell policies localsEl Consell de coordinació pitiús de policies locals inclou entre les seves prioritats la vigilància de les zones rurals. El director general d’Emergències i Interior, Pere Perelló, i l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, han presidit la reunió del segon semestre d’aquest organisme.

L’Ajuntament d’Eivissa ha acollit avui la reunió del segon semestre de 2015 del Consell de coordinació pitiús de policies locals, una entitat creada per tal que els diferents cossos de policia local puguin intercanviar informació i acordar polítiques i prioritats conjuntes. La reunió ha estat presidida per l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el director general d’Emergències i Interior del Govern de les Illes Balears, Pere Perelló, i ha servit per acordar una propera actuació conjunta en matèria de vigilància de les zones rurals.

En concret, els alcaldes, regidors i regidores de Policia i els seus caps de Policia Local han estimat convenient la realització de controls preventius a la zona rural i urbanitzacions d’estiueig, amb l’objectiu de prevenir possibles fets il·lícits a les zones rurals de camp i a les urbanitzacions amb poca afluència de residents en la temporada d’hivern.

Aquesta campanya es concretarà amb controls de vehicles sospitosos de poder cometre sostraccions de productes del camp, metalls (coure), o altres elements de domicilis, per tal de col·laborar amb informació amb els cossos i forces de seguretat de l’Estat.

A més, a la reunió s’han recordat quins van ser els objectius comuns marcats per al darrer semestre, que incloïen campanyes de vehicles abandonats, de taxis pirata, de venda ambulant i de publicitat dinàmica.

Aquest consell es reuneix dues vegades a l’any amb presència de regidors i alcaldes i una vegada cada dos mesos amb presència exclusiva dels caps de policia per tal de fer seguiment dels acords adoptats i posar sobre la taula noves prioritats.