Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaUs informam que aquest matí l’Ajuntament d’Eivissa ha rebut la resolució del Tribunal Administrativo Central de Recursos Contractuales sobre el recurs que l’empresa Acciona va interposar contra la seva exclusió del procediment de contractació de la neteja i que, actualment, mantenia paralitzada tota la tramitació. La resolució ha set favorable a l’Ajuntament d’Eivissa, el que desbloqueja novament el tràmit i farà que l’adjudicació definitiva a l’empresa Valoriza es pugui introduir a l’ordre del dia del ple del proper dijous per raons d’urgència.

A la seva resolució, el Tribunal admet els arguments de l’Ajuntament contra els d’Acciona i no dóna la raó a l’empresa en cap de les seves al·legacions. El tribunal rebutja que s’hagin de llegir literalment les ofertes de les empreses i entén que el que s’ha de fer és una obertura pública de les mateixes; entén també que les aclaracions que l’Ajuntament va demanar a algunes empreses i no a totes són correctes i, finalment, comparteix el criteri de l’Ajuntament que Acciona no va complir correctament amb uns determinats coeficients que es demanaven al plec de condicions, situació no subsanable posteriorment, i que són els que van provocar que quedés fora de la licitació.

L’Ajuntament d’Eivissa confia en que això permeti avançar la posada en marxa quan abans de la nova contracta de neteja i de totes les millores que contempla.

Enllaç a:
· Resolució en pdf
· Tall de veu del 1r Tinent d'Alcalde, Alfonso Molina