Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

IV Parlament InfantilUs informam que dos alumnes de l'Institut sa Blanca Dona, convidats per l'oficina de defensa dels drets del menor, participaran demà divendres dia 20 de novembre en la celebració del IV Parlament Infantil en representació dels alumnes d'Eivissa i exposaran les necessitats del municipi. 

Els dos alumnes estaran acompanyats per tècnics municipals i exposaran les seves peticions en el marc de la celebració demà del  Dia dels Drets de la Infància, per aquest motiu el Parlament dels Illes Balears celebra el IV Parlament Infantil.

Les ciutats amigues de la infància han d'estar representades, en el Parlament, per joves del seu municipi, per aquest motiu des de l'Ajuntament d'Eivissa es va oferir a tots els 4º de l'ESO participar en la dinàmica oferta per UNICEF.
Les propostes que portaran els dos representants eivissencs  al Parlament Infantil són peticions per incrementar els recursos quant a la formació acadèmica dels joves a Eivissa es refereix, millorar i renovar les pistes esportives, incrementar el número d'ajuts i descomptes dirigits als joves, accedir a una oferta lúdica i cultural específica.
Els joves també plantegen la necessitat de disposar d'espais culturals adients per a poder treballar i formar-se, reclamen més parcs, la millora del transport públic i la necessitat de disposar d'un servei d'orientació laboral una vegada han acabat els seus estudis.

Enllaç a:
· Web del Parlament de les Illes Balears