Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Natura c19

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Eivissa, a través del programa Natura 2015, ofereix un seguit d’activitats de caire lúdic i esportiu per als infants i joves del municipi per tal de donar opció d'oci divertit als joves i un recurs pels pares i mares que treballen.

El programa NATURA, oferirà als infants i joves d'entre 6 i 16 anys dos campaments urbans, així com excursions i activitats a l‘aire lliure. Les activitats, que es realitzaran els caps de setmana, comencen dissabte dia 21 de novembre i finalitzen el dissabte dia 19 de desembre.

El preu dels campaments són de 25€ i de la resta d‘activitats 4€. S‘ofereixen 30 places, excepte per a l’activitat de kaiak que s’ofereixen 10 places. Aquest preu inclou les excursions, el transport, els monitors/es i tot el material per a realitzar les activitats.

El campament urbà es realitzarà a la casa de colònies de Can Tomeu. Es podrà deixar als infants entre les 8.00h i les 9.00h del dissabte i recollir-los entre les 18.00h i 18.30h del diumenge. La resta d‘horaris s’haurà de consultar segons l’activitat.

Les inscripcions comencen avui  dia 16 de Novembre al C19, carrer Castella n19 en horari de 9 a 13 i de 16.30 a 20.30.

També es pot fer per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El pagament es farà al moment de la inscripció.

Podeu consultar més informació a la web de l'Ajuntament d'Eivissa www.vilajove.eivissa.es, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant als telèfons 971 394 424

Enllaç a:
Tríptic Natura15