Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obra Abraham CruzvillegasEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa presenta l'obra “Autorretrato ciego recogiendo mis tripas de la arena mientras escucho centenares de campanas que me hacen recordar mis fondos  de ahorro para el retiro” de l'artista Abraham Cruzvillegas. Aquesta obra es part de la col·lecció privada de Guy Laliberté i ha estat cedida, durant un any, per Art Projects Ibiza i Lune Rouge.

El regidor de Cultura, Pep Tur, ha afirmat que “poder tenir al MACE una obra de l'artista Abraham Cruzvillegas ens permetrà que tota la col·lecció del museu entri en un diàleg enriquidor. És missió dels museus mantenir una programació dinàmica i cessions com aquesta faciliten el mantenir vius els museus i un diàleg constant amb artistes que marquen pauta dins del mon del art”.

L'obra està formada per 549 peces, fa uns 10 metres quadats i ha quedat instal·lada a la sala -1 del MACE.

La directora del MACE, Elena Ruiz ha agraït a Heather Harmon la directora de Art Projects Ibiza i Lune Rouge i al seu propietari Guy Laliberté la cessió d'aquesta obra durant un any. A més, ha afegit Elena Ruiz, ”aquesta obra emet un intercanvi de poètica entre obres del museu i significarà poder oferir nous punts d'atenció per a que el public renovi la visita al museu”.

Es tracta d'una obra feta amb pintura acrílica sobre periòdics, pintures, tickets, cartrons, pòsters i flyers, i conforma una de les més impactants obres de Abraham Cruzvillegas, artista de reconegut prestigi que actualment mostra la seva obra a la Tate Modern de Londres.