Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

UCTAIB al Viver d'EmpresesL'Ajuntament d'Eivissa cedeix un espai al Viver d'Empreses a la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB) per que pugui desplegar les seves actuacions a Eivissa. La Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears (UCTAIB) és l'organització representativa de les cooperatives de treball de les Illes Balears i té com a objectiu la difusió i la promoció de la cooperativa de treball com a alternativa d’auto-ocupació col·lectiva generadora de feina estable i de qualitat.

Les cooperatives de treball associat són un tipus d'empresa basada en la implicació de tots els seus socis i el repartiment equitatiu dels beneficis empresarials, on els Estatuts Socials constitueixen la seua màxima expressió d'autogestió i presa de decisions conjunta. El seu règim organitzatiu és idoni per gestionar projectes de caire social i comunitari i les seves característiques es presten especialment a l'auto-ocupació de col·lectius específics com a joves, dones, immigrants o desocupats de llarga durada.

A partir del 6 de novembre, la UCTAIB durà a terme, a l'espai cedit per l'Ajuntament d'Eivissa al Viver d'Empreses, C/Arquebisbe Cardona Riera núm. 19, les seues activitats de promoció del cooperativisme mitjançant el desplegament d'una sèrie d'activitats:
· Difusió i formació cooperativa per informar i difondre el model cooperatiu com a alternativa d'auto-ocupació.
· Assessorament tècnic en el procés de creació de cooperatives de treball als grups promotors d'iniciatives empresarials cooperatives sobre el procés de constitució i posada en marxa de la cooperativa de treball.
· Assessorament en matèria jurídica, fiscal, comptable i laboral especialitzada en cooperativisme de treball.