Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaAquest mateix matí el Tribunal Administrativo Central de Recursos Contractuales ha notificat a l’Ajuntament d’Eivissa la concessió de la mesura provisional demanada per Acciona Servicios Urbanos SRL de suspensió del procediment de contractació del nou servei de neteja.

Acciona va presentar un recurs especial en matèria de contractació a rel de la seva exclusió del procediment, que es va donar per entendre els tècnics municipals que havien comés errades no subsanables a la seva oferta.

El Tribunal no ha entrat encara a avaluar el contingut del recurs ni en la resposta que ja ha enviat l’Ajuntament sinó que simplement entén que els perjudicis que podrien derivar-se de la continuació dels tràmits del procediment de contractació són de difícil o impossible reparació, raó per la que suspèn temporalment aquesta tramitació fins poder avaluar amb més detall la documentació aportada per ambdues parts.

L’Ajuntament d’Eivissa espera que la resolució del recurs sigui ràpida per tal que, el més aviat possible, es pugui concloure la tramitació i oferir un millor servei a la ciutadania. Com s’ha informat, l’Ajuntament ja està en disposició de poder dur a ple l’adjudicació definitiva, tot i que s’haurà d’esperar a la decisió final d’aquest Tribunal de Recursos Contractuales.