Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

concert orquestra simfonica

Les entrades ja estan a la venda en la taquilla de Can Ventosa, al preu de 10€.

L'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa, interpretarà en aquest concert la coneguda obertura de Beethoven, Egmont, la Simfonia de les Joguines (J. Haydn) caracteritzada per la utilització de diferents instruments de percussió que són integrats en la interpretació a manera de petites joguines i, després de la pausa, la Simfonia Júpiter de Mozart.

L'Orquestra Simfònica Ciutat d'Eivissa va començar la seva trajectòria l'any 2002 i des de llavors ofereix quatre concerts anuals al públic eivissenc. Actualment està integrada per uns cinquanta músics, entre professionals, estudiants de grau professional o superior d'Eivissa i músics col·laboradors de fora de la illa.

En aquesta ocasió l'Orquestra està dirigida per Georges Verwilt, director nascut a Anvers (Bèlgica) i resident a Eivissa.

Georges Verwilt va començar els seus estudis de violí en el Real Conservatori Flamenc d'Anvers, on va estudiar amb alguns dels més il·lustres professors de l'època: Renaat Veremans, Franz Wigy, Martin Tygat o Jef Alpaerts. A més del violí, ha aprofundit en l'adreça d'orquestra amb André Cluytens, Daniel Sternefeld i a Salzburg amb Bernhard Paumgartner.

Verwilt ha seguit una doble carrera musical: com a primer violí en l'Orquestra Nacional de Bèlgica, i com a director a la batuta d'aquesta mateixa orquestra, amb l'Orquestra de Flandes occidental i a Japó amb l'Orquestra Simfònica de Saporo.

Des dels anys vuitanta la seva carrera està lligada a Eivissa. Amb la seva Orquestra de cambra d'Anvers s'ha presentat fins a dotze vegades davant el públic eivissenc.

En els últims anys Verwiltt resideix principalment a Eivissa, on ha ajudat a formar una generació de violinistes. El seu grup de càmera Eivicord dóna la possibilitat a músics eivissencs de presentar-se en públic.

Com a compositor ha presentat algunes obres, l'última d'elles Divertimento eivissenc.

Enllaç a:
Programa del concert