Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cor Ciutat EivissaEl Cor Ciutat d'Eivissa, sota la direcció de Miguel San Miguel Fuster participarà en un concert a l'Església italiana de Sant Angelo, a la ciutat de Milà, el proper dissabte dia 17 d'octubre a les 21 hores.

El Cor de la Ciutat d'Eivissa interpretarà The Armed Man: Una selecció de la Missa per la Pau, composta al 2001 per Karl Jenkins.
El concert està organitzat en col·laboració amb Crossroads - Fundació Alfredo i Teresina Paglione.

El Cor Ciutat d'Eivissa va ser fundat a l'any 1994 i actualment es compon de 60 cantants. El seu repertori inclou gairebé tots els estils i èpoques. Tradicional de l'illa són els seus concerts per a les festes, Santa Cecília, Pasqua, Nadal i Cap d'Any.

El cor ha donat nombrosos concerts a Espanya (Barcelona, Lleida, Àvila, Segòvia Sevilla, Conca, Mèrida, Santiago de Compostel·la, Palma de Mallorca, Saragossa) i en les capitals europees: Berlín, 2011 (Messa da Requiem de Giuseppe Verdi al Philharmonie de Berlín , amb l'orquestra de la Filharmònica de Berlín), i Roma, 2013 (Concert espanyols a l'ambaixada al Vaticà, la Santa Missa a la Basílica de Santa Maria la Major).

En 2008 va gravar amb l'Orquestra Simfònica de la Ciutat d'Eivissa, la música oficial del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya.

Programa:

Karl Jenkins: L'home armat: Una Missa per la Pau
Cor Ciutat d'Eivissa
Director Miguel San Miguel Fuster
Piano: Segio Cañadas
Violí: Laura Boned
Percussió: Samuel Sevilla