Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Taula servei NetejaLa Taula de Contractació proposa adjudicar el servei de recollida de residus, neteja viària i neteja de platges a l’empresa Valoriza Servicios Medioambientales S.A. L’adjudicació haurà de ser ratificada aquesta setmana en comissió informativa i posteriorment en sessió plenària.

La Taula de Contractació de l’Ajuntament d’Eivissa, a la vista de les ofertes i documentació presentada per les empreses que a dia d’avui seguien en el concurs públic, ha proposat aquest matí adjudicar el servei de recollida i transports de residus sòlids urbans, la recollida selectiva, la neteja viària i la neteja de platges a l’empresa Valoriza Servicios Medioambientales S.A. per haver obtingut la millor puntuació segons els criteris marcats a les bases per a l’adjudicació del servei.

Aquesta decisió haurà ara de ser ratificada en una sessió plenària extraordinària que previsiblement es celebrarà la propera setmana, després de la comissió informativa que tindrà lloc el proper dijous. Aquest matí ja s’ha informat a la resta de grups municipals d’aquesta decisió i tindran accés a l’expedient complet amb tota la informació tècnica i jurídica.

Una vegada es ratifiqui l’adjudicació per ple i es procedeixi a la signatura del contracte, la nova empresa adjudicatària té sis mesos per posar en marxa el servei amb totes les condicions que marca el plec de condicions. El nou plec fomenta especialment la mecanització del servei de neteja, incrementant notablement el treball amb aigua a pressió i establint programacions de serveis en funció de la temporada de l’any i les característiques de cada zona del municipi. Es preveu la renovació de la totalitat dels contenidores i de tots els vehicles de recollida de residus, millorant i fomentant la recollida selectiva. Tant la maquinària com el personal s’incrementeran i l’empresa adjudicatària ha de garantir un servei de qualitat o podrà ser penalitzada econòmicament. Respecte del personal, cal senyalar que està prevista la subrogació de tot el personal actual per la qual cosa cap treballador perdrà la seva feina.