Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Incidencies i Talamanca

Us informam que la Platja de Talamanca esta tancada al bany després de l'inspecció ocular feta pels dels tècnics de l'Ajuntament d'Eivissa i de constatar l'existència d'una taca a la mar, a 150 metres de la platja.

Mentre s'espera confirmació d'Abaqua, s'ha hissat bandera vermella i s'han començat a treure mostres d'aigua per ser analitzades, tot i que els resultats no es tindran fins passades 48 hores.

Per altra banda, degut a les pluges registrades al municipi d'Eivissa s'han produït varies inundacions puntuals a varis establiments comercials del barri de la Marina, concretament als que es troben per sota del nivell del mar.

Pel que fa a la resta del municipi, degut a la pressió d'aigua, s'han aixecat varies tapes del clavegueram, una de elles ha causat danys al baix d'un cotxe, que ha quedat immobilitzat a l'Avinguda d'Ignasi Wallis.

La Policia Local també ha atès una cridada telefònica per inundacions a un habitatge particular al carrer Ramón Muntaner en el que no hi ha hagut danys personals, de particulars per inundacions a les seves cases.