Març 29, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Balanç temporada turistica

L'Ajuntament d'Eivissa eliminarà els agents de publicitat dinàmica per al proper estiu. Aquesta és una de les mesures, juntament amb altres relacionades amb mobilitat i d'organització, que es prendran després de fer un primer balanç de la temporada turística.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i els regidors responsables de les àrees de Comerç, Turisme, Policia i Urbanisme s'han reunit aquesta setmana per tal de fer un anàlisi de la temporada i estudiar les mesures necessàries per millorar el funcionament de les zones turístiques del municipi de cara al proper estiu.

La primera de les decisions preses ha estat l'eliminació dels agents de publicitat dinàmica després de constatar els reiterats incompliments de l'ordenança.  Per aquest motiu, durant aquest hivern, es durà a terme una modificació puntual de l'ordenança per eliminar aquesta figura. També s'ha parlat de la necessitat d'augmentar les restriccions de trànsit rodat al port d'Eivissa i així es farà arribar a l'APB.

Per altra banda, després d'analitzar els problemes de mobilitat que es pateixen a l'interior dels barris de la Marina i de Dalt Vila, l'ajuntament incrementarà les restriccions el trànsit, sobretot dels vehicles pesats de càrrega i descàrrega, delimitant els horaris d'accés als barris històrics.

En aquest sentit, la restricció al transit rodat es preveu que augmenti dins del Port d'Eivissa tal i com s'ha fet arribar a l'Autoritat Portuària de Balears que treballa en el mateix sentit.

Altra decisió adoptada es posar en marxa una taula de dinamització del Port d'Eivissa, formada per associacions de comerciant, representants de veïns i d'Autoritat Portuària, que treballarà per a consensuar totes les activitats que s'organitzin al Port d'Eivissa i en cercar nous nínxols turístics.

L'objectiu de totes aquestes mesures és millorar la mobilitat de les persones i fer un municipi més sostenible també durant l'estiu, moment en que la ciutat d'Eivissa arriba a registrar una de les densitats d'ocupació mes altes de tot l'Estat.