Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Cpa darrer dades

Us informam que la durant aquest mes de setembre han entrat un total de 50 cans al Centre de Protecció Animal de sa Coma, en el que és l'entrada mes elevada de l'any, degut a l'elevat index d'abandonaments i a l'entrada de noves camades de cadells.

En aquestos moments el Centre de Protecció Animal acull 75 cans, la majoria adults, i 10 cadells d'entre 2 i 6 mesos. Des de l'Ajuntament volem  fer una crida a la responsabilitat i animar als interessats en adoptar cans del Centre de Protecció de sa Coma.

Les persones interessades en adoptar es poden posar en contacte amb el centre de Protecció Animal al telèfon 971 192281 i demanar cita per visites a la tarda, al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; o apropar-se de 12 a 14 hores al centre de protecció que està ubicat a la Crta. Sant Antoni, darrera de Sa Coma.

Recordau que també es pot participar com a voluntaris en els passejos dels cans del Centre de Protecció Animal en el següent horari: dilluns, dimecres i divendres de 9h a 11.30h i els dijous de 15h a 17:00h. També es fan passeigs el primer dissabte de cada mes de 9:00 a 11:30 hores.

A aquesta secció podeu vora els cans que estan en adopció i la seva fitxa a més d'informació sobre el centre.

Enllaç a:
Adopció responsable d'animals domèstics