Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Neteja especial es Soto

Us informam que en els darrers dies s'ha duit a terme una neteja especial a la zona costanera de Es Soto Fosc, inclosa dins de la campanya especial de platges i zones costaneres de l'illa d'Eivissa, impulsada pel Ministeri de Medi Ambient, a través de la Demarcació de Costes de Baleares.

La neteja ha estat realitzada pel personal de l'empresa Eivinatura i ha culminat amb la recollida de més d'una dotzena de borses de fems.

S'han recollit restes de papers, plàstics i vidres d'aquesta zona, molt freqüentada durant l'estiu.  Per aquest motiu s'ha instal·lat una paperera de gran capacitat a Es Soto per a que les persones que freqüenten la zona dipositin allí les restes.

Aprofitant aquesta acció especial, els serveis de neteja municipals, han recollit totes les borses de fems dipositades a Es Soto i han fet una neteja especial a la zona que va des de l'actual UIB (antiga Comandància) fins al parc de la Reina Sofía, on també s'ha trobat una gran concentració de fems  que s'acumulen durant els caps de setmana.