Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ple ordinari 24 de setembre

A continuació us passen els acords de la sessió plenaria d'avui:

2n. Proposta d'acord per a l'aprovació cànon  variable excedent ORA de l'1 de març de 2014 al 28 de febrer de 2015.

El Ple de la corporació acorda la liquidació anual dels ingressos del servei de l'ORA, una vegada transcorreguts 12 mesos de prestació dels serveis, i es procedeix al pagament a l'Ajuntament d'Eivissa en concepte de participació en els beneficis del servei de l'empresa adjudicatària d'un total de 245.271,00 euros.

3er. Proposta d'acord per a la publicació de les declaracions de bens i activitats dels Regidors de l'Ajuntament d'Eivissa, al portal de transparència de l'Ajuntament.

S'ha aprovat l'acord per a la publicació de les declaracions de bens i activitats del regidors que estarà disponible al apartat  Informació sobre la Corporació Municipal.

4t. Proposta d'acord per a la modificació del estatuts del Patronat Municipal de Música.

S'acorda la modificació dels Estatuts del Patronat de Música per tal de mantindre un director o directora del Patronat mentre es redacten els nous Estatuts. El Director/a serà nomenat i/o cessat pel President del Patronat. La designació haurà de recaure en un funcionari de carrera o laboral de les Administracions Públiques, o en un professional del sector privat titulat superior en ambdós casos, i amb més de 5 anys d'exercici professional en el segon. Aquest acord es sotmetrà a exposició pública durant un mes.

5è. Proposat d'acord per a la pròrroga forçosa del contracte de gestió del servei públic de subministrament d'aigua potable i clavegueram del municipi d'Eivissa.

S'ha acordat l'aprovació  de mantenir a l'actual concessionària Aqualia Gestión Integral del Agua S.A, que a partir de l'1 de novembre de 2015 continuarà amb la prestació del servei públic municipal d'abastiment i distribució d'aigua potable i sanejament del municipi d'Eivissa, en règim de pròrroga forçosa, fins que finalitzi el procediment per a la nova gestió del servei.

7è. Proposta d'acord per a l'aprovació de la declaració institucional de l'Ajuntament d'Eivissa per a l'admissió humanitària dels refugiats.

Tal i com figura al punt nº5 de la declaració institucional per a l'admissió humanitària dels refugiats signada pels portaveus de totes els partits polítics que integren la corporació municipal, el ple ha aprovat avui aquest acord.

Enllaç a:
Propuesta de acuerdo institucional para solicitar a la compañía spectrum geo limited el desistimiento de su proyecto