Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunio taula contractació

Us informam que la Taula de Contractació per a la gestió del servei públic de recollida i transport de residus sòlids urbans així com la neteja diària i de platges del municipi d'Eivissa ha acordat que, de les cinc empreses que han presentat propostes, rebutjar-ne tres  per incompliments insubsanables en els requeriments el plec de contractació,  i sol·licitar a les dos empreses restants que subsanin documentació tècnica.

Les dos empreses que continuen son Valoriza Servicios Medioambientales, S.A i la UTE formada por Cespa Compañía Española de Servicios Públicos Auxiliares, S.A, Herbusa, S.A y Fomento de Construcciones y Contratas, S.A,  i  disposen de cinc dies naturals des de la seva notificació perquè subsanin i aportin la documentació que se'ls requereix.

Transcorregut aquest termini la Taula de contractació tornarà a reunir-se per tal d'avaluar la millor proposta presentada i preparar la proposta d'adjudicació.

Per altra banda, les empreses que han quedat excloses del concurs disposen de 15 dies hàbils per a interposar un recurs en matèria de contractació.