Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Programació c19 quart trimestre

Comença la programació d'activitats i tallers destinats als joves del municipi d'Eivissa a l'espai C-19. A partir de la setmana que ve i fins el proper mes de desembre s'han organitzat un total de 21 activitats distribuïdes per  edats i per interessos. Així, hi haurà classes de teatre, ioga, pilates, dança i robòtica per a nens.

També es preveuen exhibicions de pel·lícules, celebració de jornades específiques de salut, de curtmetratges.

Per al regidor de joventut, Agustín Perea, és important que l'espai del C-19 es converteixi en un lloc de referència per als joves de la ciutat, amb activitats relacionades amb les arts plàstiques, la dansa i les disciplines que més els interessin, però també un espai on es facin activitats dirigides per a totes les edats per tal de mantenir una programació activa.

La programació del C-19 és variada i multidisciplinar i moltes de les activitats programades responen a peticions d'associacions i dels usuaris del C-19.

Les activitats són diferents al llarg del dia per tal de poder utilitzar les instal·lacions així durant els matins van dirigides a un públic adult, mentre que les activitats a les tardes estan dirigides a un públic jove, a partir de 9 anys, i els caps de setmana es dediquem a activitats relacionades amb els més petits.

Pel que fa a la celebració de jornades i d'esdeveniments el C-19 será seu de diferents festivals i congressos:

-Celebració de la setmana de cultura japonesa amb diversos tallers de pintura, de bonsais i espectacles. (5 al 9 d'octubre)
-Jornada sobre la lactància materna a càrrec dels professionals del Col·legi d'infermeria i l'Associació Balear de la Lactància Materna (9 d'octubre)
-Congrés sobre la infància i l'Adolescència amb tallers adreçats als més petits de la casa com ioga. (17 d'octubre)
-Festival de curts Mal de Cap (25 al 28 d'octubre)

Pel que fa les activitats relacionades amb la formació, al C-19 s'imparteixen tallers molt variats i classes per buscar eines de comunicació amb els  joves, així com tallers de conversa en anglès o dirigits a fomentar la creativitat.

A les sales del C-19 s'imparteixen diverses disciplines, variades i  atractives per a joves a partir de 16 anys.Per això s'organitzen les següents classes :

Taller per aprendre a innovar
Taller de coaching per a joves
Taller de marca personal on se'ls ensenya eines per a millorar el seu futur personal i professional.

Els tallers previstos para a joves a partir de 12 anys son els següents:

Dansa Bolliwood
Ioga per adults i ioga per a nens
Teatre. S'han previst classes per a nens de 6-8 anys, de 9-11 i per més de 12 anys.
Dibuix i pintura
Robòtica educativa bàsica i avançada
Classes de modelat amb Jumping Clay

I per a un públic mes adult, el centre C-19 obre portes en horari de matí amb les següents activitats:

Pilates
Tai-txi
Chi kung
Risoteràpia
Monolegs a partir de 13 anys

Les inscripcions es poden fer al C-19 de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20:30 hores. També es pot consultar la programació i subscriu-se al butlletí  a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o contactar a través de les principals xarxes socials com a Vila Jove. A  la web www.vilajove.eivissa.es. Es pot consultar els horaris i enviar suggeriments.

Enllaç a:
Tríptic programació trimestral C19