Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunio pla integral discapacitats

Els tinents d'alcalde de Benestar Social i Territori han tingut avui una primera reunió de feina per abordar les prioritats dels diferents col·lectius del municipi sensibilitzats amb aquestes qüestions.

L'Ajuntament d'Eivissa redactarà un Pla Integral que reculli les principals actuacions que s'han de desenvolupar durant els propers anys per garantir que la ciutat d'Eivissa és un espai accessible i habitable per a tothom. Així ho han anunciat avui els tinents d'alcalde de Benestar Social i Territori als col·lectius socials amb els que s'han reunit i amb els que han repasat algunes de les intervencions que s'haurien de fer per millorar la vida de moltes persones a la ciutat.

Una desena d'associacions han acudit a la reunió convocada per l'equip de govern municipal, a la que no només s'ha parlat de la necessitat d'eliminar barreres arquitectòniques evidents com les que hi ha encara a moltes voreres, sinó també de petites millores que potser no es tenen tant en compte però que dificulten cada dia la vida de moltes persones. 'Hem parlat de fer més parcs amb gronxadors per a infants discapacitats, de la necessitat de tenir més zones d'ombra per a malalts o gent gran, de poder donar un servei d'ajuda per pujar als autobusos, de podar arbres perquè les branques són un perill, per exemple, per a persones cegues, dels diferents models de mobiliari urbà o d’habilitar més places d’aparcament per a vehicles de persones amb discapacitat’, ha senyalat al terme de la reunió la tinent d’alcalde Elena López.

Els tinents d’alcalde han explicat que l’objectiu no és només que l’Ajuntament vagi fent obres que té coneixement que s’han de fer sinó que siguin les pròpies associacions les que puguin anar manifestant quines són les seves prioritats que, a vegades, no són grans obres sinó molts de petits detalls per aconseguir una ciutat més amable i habitable per a tothom.