Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

can botino

S'han produït inundacions al primer cinturó de ronda (E-10) especialment a la rodona de Can Misses i als carrers de Vara de Rey, carrer de Ramón Muntaner així com carrer de Juan de Austria on s'ha produït el despreniment de la marquesina d'un edifici. La Policia Local ha actuat a aquest edifici precintant la zona i el propietari es fa càrrec de la retirada del material que ha caigut a la via pública.

Pel que fa al barri de la Marina, s'han tornat a produïr inundacions a baixos comercials, especialment al carrer de la Creu i al carrer Garijo, al Port d'Eivissa.

Tot i que les obres d'obertura dels alleujadors ja han finalitzat i han funcionat a ple rendiment, no ha estat suficient per evitar les inundacions. Tècnics municipals i de l'empresa Aqualia seguiran estudiant si es poden prendre noves mesures per alleujar els problemes que pateix el barri quan plou amb tanta intensitat com aquestes setmanes.

Des de que ha començat les pluges oneja la bandera groga a les tres platges al municipi i de manera puntual, quan la pluja ha estat molt intensa,  s'ha hissat la vermella.