Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Declaració institucionalL'Ajuntament d'Eivissa i els representants de totes les forces polítiques que integren l'Ajuntament d'Eivissa han signat la declaració conjunta per l'admissió de refugiats.
L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz ha donat a conèixer les accions que es duen a terme des de l'Ajuntament d'Eivissa.
S'ha habilitat un espai a la plana web municipal on, a través d'un formulari les persones o empreses interessades en formar part del cens es poden apuntar per poder ajudar als refugiats.

En aquest formulari també es demana als interessats de quina manera poden ajudar. També s'ha habilitat una direcció electrònica on les persones i empreses interessades en acollir es poden inscriure: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Avui també s'han engegat una comunicació amb el govern central  per tal d'informar-lis que la ciutat d'Eivissa es posa a disposició de la xarxa de ciutats d'acollida.

En aquestos moments, el cens promogut per l'Ajuntament d'Eivissa compta  ja amb 17 persones interessades en col·laborar en l'ajuda als refugiats. La majoria son famílies, algunes d'elles d'altres municipis de l'illa.

Enllaç a:
· Formulari per formar part del cens per donar acollida a refugiats