Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia local operació conjunta

La Policia Local va interposar nombroses denúncies a dos negocis de lloguer de vehicles que incomplien ordenances i normatives diverses.

La Policia Local d'Eivissa i la Patrulla Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil d'Eivissa i Formentera varen realitzar ahir de matí una operació conjunta de control de negocis a l'avinguda de Pere Matutes Noguera trobant nombroses irregularitats, especialment a dos empreses de lloguer de vehicles.

A la primera d'elles, Moondance Ibiza, se li varen interposar 11 denúncies per diferents conceptes. Entre d'altres, es va trobar que no tenia llicència d'activitat i es va precintar l'aparell musical per no tenir autorització. A més, es va comprovar que estacionaven vehicles a la via pública sense permís, que ho feien damunt la vorera, que no tenien llicència d'ocupació de via privada, ni fulls de reclamació, ni complien les mesures de seguretat, que no tenien assegurança de responsabilitat civil, etc.

El segon dels locals, Cooltra Motos, va ser objecte de 18 denúncies contra les ordenances municipals i una infracció per normativa de trànsit. En aquest cas, es va detectar que el negoci no tenia llicència d'activitat, ni d'ocupació de via pública i privada, que realitzava activitats no permeses (venda de tickets), que careixia de mesures de seguretat, que alguns vehicles no tenien assegurança obligatòria, etc.

S'ha de dir que, a més de totes aquestes denúncies cursades per la Policia Local, la Guàrdia Civil també va aixecar les seves corresponents actes per infraccions a l'Agència Tributària i Aduanes.

Aquesta operació s'emmarca dins de les actuacions conjuntes de la Policia Local d'Eivissa i altres cossos de seguretat de l'Estat i no es descarta que es puguin fer més durant les properes setmanes.