Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Figures Isaac CordalL'artista Isaac Cordal (1974, Pontevedra) ha intervingut a diversos espais del nucli històric de la ciutat d'Eivissa amb la instal·lació de varies de ses seues conegudes figures anomenades Cement Eclipse, dins d'una acció emmarcada al Bloop Festival.

Isaac Cordal instal·la, a diferents escenaris de les ciutats on treballa, petites figures d'homes ben vestits, com si anessin a treballar a una oficina. Utilitza l'espai public introduint aquestos petits personatges que fan reflexionar sobre la vida dins del sistema com és la ciutat, regida per un mon de regles.

L'objectiu de Cordal es generar un encontre, una trobada i per aixó mimetitza els personatges en l'entorn.

En el cas d'Eivissa, Isaac Cordal ha instal.lat les seves figures a tres indrets diferents del casc històric, en concret a sa Riba i el carrer de la Mare de Deu. Les trobareu integrades als carrers, façanes i llocs públics de la ciutat. Tot i que el Bloop Festival ha finalitzat aquest passat dissabte, les figures d'Isaac Cordal quedaran exposades al carrer.

Aquestes figures, que Isaac crea per a cada un dels indrets on actua, han estat exposades a l'aire lliure a Suècia, Rússia, França, Colòmbia, Mèxic i altres països.

Podeu trobar més exemples d'instal·lacions de Isaac Cordal a l'enllaç de la pàgina web cementeclipses.com.