Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Neteja de darrera dalt vila

Us informam que al llarg del mati s'estan realitzant les feines de neteja de la platja de sa Penya, una vegada conclosa la neteja del penya-segat. Es tracta d'una actuació prevista dins del pla especial de neteja de la ciutat i que als darrers dies s'ha desenvolupat al barri de sa Penya.

L'actuació conclourà en les pròximes hores amb la retirada d'unes tres tones de residus que seran traslladats a l'abocador. La major part dels residus es tracta de material fèrric i restes d'electrodomèstics així com mobles, fusta, rodes de bicicletes i fins i tot somiers de llit.

Per a dur a terme la  neteja especial hi han participat cinc treballadors que fan feina a la plataforma ubicada al litoral, on s'han anat carregant tots els residus, un patró de vaixell i dos persones més que han efectuat la recollida al Port d'Eivissa.

En total es preveuen fer uns 10 viatges des de la zona del penya-segat fins al Moll de pescadors on son traslladats els residus per a posteriorment dur-los a l'abocador.

Es preveu que les feines de recollida acabin en les pròximes hores.

Per altra banda, en coordinació amb la regidoria de Nucli Històric, s'han tapiat els accessos a varies cases del barri de sa Penya per tal d'evitar que s'omplin de brutícia.