Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

La Policia Local d'Eivissa va controlar més de 2.000 vehicles durant la campanya de control de la velocitat realitzada la setmana passada. 50 conductors varen ser denunciats per superar els límits permesos a vies urbanes i travessies.

La Policia Local d'Eivissa es va adherir la setmana passada a la campanya de control de velocitat impulsada per la DGT i va realitzar accions específiques durant 7 dies en les que més de 2.000 vehicles varen ser controlats i 50 conductors varen resultar denunciats.

A vies urbanes, els agents de la Policia Local varen controlar 959 vehicles, dels que 36 varen ser denunciats gràcies al radar que té aquest cos de seguretat (3,75 per cent dels vehicles controlats). D'aquestos 36, 12 varen ser aturats i notificats en el mateix moment.

Pel que fa a travessies (vies titularitat del Consell però vigilades per la Policia Local, com és el cas del primer cinturó de ronda), es varen controlar 1.061 vehicles dels que es varen denunciar 14 (1,32 per cent dels controlats). En aquest cas, 6 varen ser també aturats i notificats a l'instant.

Les sancions establertes per aquest tipus d'infracció són d'entre 100 i 300 euros i d'entre 3 i 6 punts en funció de la gravetat de la infracció. Cal destacar que no s'ha detectat cap conductor que superés el doble de la velocitat permesa, el que hagués motivat una denúncia penal en aplicació de l'article 379 del Codi Penal.