Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament Eivissa contra la gravacio d'ibiza shore

La institució municipal demana implicació d'empresaris i societat per rebutjar frontalment aquest tipus de productes de dubtosa qualitat.

L'Ajuntament d'Eivissa, a través de la Regidoria de Turisme, ha comunicat ja a la productora d'Ibiza Shore que està totalment en contra de la gravació d'aquest programa per entendre que només incidirà en la imatge negativa de la nostra illa. A la missiva, signada per la regidora Gloria Corral, es demana a la cadena MTV que desisteixi de dur endavant aquest programa i s'adverteix que el nom de 'Ibiza' és una marca registrada que no es pot emprar lliurement.

La institució municipal ja adverteix que, si ho pot evitar, no facilitarà cap tràmit ni permís per tal que el programa es pugui gravar als carrers de la ciutat o a espais que siguin directament competència de l'Ajuntament d'Eivissa.

L'Ajuntament manifesta així no tan sols el seu rebuig als programes que només busquen degradar la imatge de determinades destinacions turístiques i inclús de les persones que participen del mateix programa, sinó que s'afegeix així al front comú que impulsa el Consell d'Eivissa per frenar la promoció negativa d'Eivissa com a destinació turística. A més, l'Ajuntament demana la màxima implicació d'empresaris i de la societat en general per tal d'aconseguir que aquesta gravació no es pugui dur a terme per falta d'espais i col·laboradors.