abril 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

bibliopiscines

La Biblioteca d'Eivissa i el Patronat d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa posen en marxa la Bibliopiscina, una iniciativa nova a la ciutat per tal d'incentivar l'habit de la lectura i que consisteix en un punt de servei de préstec de llibres dirigit als usuaris de les instal·lacions esportives del municipi.

L'objectiu es que aquestos punts de lectura, que estaran ubicats a les Piscines de Can Misses i a partir de la setmana que ve a Es Viver, serveixin com a experiència d'animació a la lectura i també per a donar a conèixer els fons de la Biblioteca Municipal de Can Ventosa.

El servei de Bibliopiscina estarà disponible, en fase de prova, durant els mesos d'estiu amb la intenció de prorrogar la seva presencia al llarg de tot l'hivern aprofitant també el fet que a partir del mes d'octubre es reprèn la programació i les activitats a la Piscina de Can Misses.

Els usuaris tan sols hauran de omplir una petita fitxa amb el nom i el títol del llibre que s'emporten i seran ells mateixos els responsables de tornar-los al punt de lectura.

Els llibres que es posaran a l'abast del públic son prop d'un centenar en castellà i català. En la seva majoria es tracten de novel·les i llibres tant per adults com per infants i joves.

Amb aquesta iniciativa, es vol estendre el servei de la biblioteca a llocs on hi ha lectors potencial així com experimentar noves formes de promoció de la lectura en espais diferents dels habituals i divulgar els fons i serveis de la biblioteca municipal.