Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

piscina de can misses obre portes

Es tracta d'una apertura progressiva que s'inicia avui per tal que al mes d'octubre estigui en ple funcionament.

En els darrers anys s'ha duit a terme una important obra de remodelació de la piscina de Can Misses valorada en 450.000 euros, fet que ha suposat una important modernització de la instal·lació esportiva municipal.

Les obres s'han realitzat en dues fases. En la primera fase s'han escomès obres de remodelació als vestuaris, l'alicatat de tota la piscina i el reforçament de la estructura de la sala de màquines. En una segona fase, acabada fa tan sols uns mesos, s'ha canviat la coberta de la piscina  i s'ha renovat el sistema de  climatització.

La piscina de Can Misses compta ara també amb una nova caldera de gas natural amb la que s'estalvia 40% d'energia respecte a l'antiga que era de gasoil.

Començarà a donar servei a la resta d'usuaris a partir  de la nova temporada, a principis del mes d'octubre, millorant l'oferta i ampliant activitats tant a Can Misses com a la Piscina Municipal des Viver.

Amb la incorporació de la piscina de Can Misses es reprendrà el programa del Pla Municipal de Natació Escolar que es realitza durant  tot l'any als matins i que dona servei a les escoles del municipi. També es preveu incrementar els cursos de natació per adults en totes les seves especialitats, cursos de perfeccionament, aquagym i bany lliure.

En horari de tarda es donarà servei als diferents clubs de natació del municipi guanyant mes carrils, espai i comoditat per als esportistes. Amb aquest canvi d'ubicació també es descongestiona la piscina des Viver permetent incrementar les classes per a nadons, embarassades i bany lliure així com les classes de natació infantil, el que implicarà  reduir  considerablement  la llista d'espera.