Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

campanya neteja barris eivissa

Es tracta d'una campanya  específica que s'inclou dins del Programa especial de neteja de cara a l'estiu. L'execució de les feines tindran continuïtat a la resta de barris de la ciutat.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz i la regidora de Medi Ambient, Montse Garcia, han visitat les feines en el primer dia de la campanya de neteja. L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz ha destacat que aquesta actuació s'emmarca dins un pla de xoc molt necessari per al municipi mentre es resol la licitació de la nova contrata de neteja del municipi d'Eivissa.

La campanya ha començat al barri de ses Figueretes i consistira en la neteja dels carrers del barri mitjançant de baldeig amb vehicles d'aigua a pressió amés d'una neteja complementaria d'eliminació de taques a les voreres, neteja d'embornals i papereres.

Cal destacar que una brigada de Vies i Obres de l'Ajuntament d'Eivissa treballarà per a fer altres tasques de manteniment dels barris com ara el repintat de senyals viaries que estiguin en mal estat, reparació dels parcs infantils i neteja i reparació del mobiliari urbà.

Es tracta d'una actuació coordinada en la que hi participen personal de l'empresa de neteja i treballadors de l'ajuntament de les àrees de Policia Local i Vies i Obres.

Per part de l'empresa de neteja als barris un equip de vuit treballadors i tres vehicles de neteja s'encarregaran d'aquesta actuació especial que es realitzarà durant les propers setmanes i que anirà fent-se a tots els carris de la ciutat. Els propers barris on s'actuarà son Platja den Bossa, Ca n'Escandell i can Misses.

El servei es dura a terme entre les 5:00 i les 11:30 hores.

També s'ha reprès la campanya de conscienciació ciutadana “Eivissa neta” mitjançant la qual es repartiran pòsters als comerços de la ciutat per tal de aconseguir implicar a tota la ciutadania de que la responsabilitat de mantenir la ciutat neta es de tots.