Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament EivissaL’Ajuntament d’Eivissa torna a posar a disposició dels comerciants de La Marina una sèrie de contenidors de fusta específics per al dipòsit del paper-cartró comercial ubicats als següents punts:

Plaça Sant Elm
Mercat Vell
C/ Sa Creu cantonada C/ Guillem de Montgrí
Plaça Sa Font
Vara de Rei
Plaça del Parc

Aquesta iniciativa, que ja es va possar en marxa l’any passat, vol evitar la problemàtica que comporta el dipòsit de paper i cartró comercial en aquesta zona de la ciutat en plena temporada turística i evitar el seu alt impacte visual.

Es recomana que el cartró en aquests contenidors  plegat i de la manera que ocupi el mínim espai possible de 13.00 a 14.30h al migdia i de 00.30 a 2.00 hores a la nit.
Desde l’Ajuntament es recomana als usuaris que evitin la col·locació del paper i del cartró al costat dels contenidors donat que les grans quantitats de cartró generades i col·locades al costat dels contenidors dificulta l’accés a aquests, afavorint l’acumulació dels residus fora dels contenidors.

Qualsevol depòsit de residus fora dels llocs, formes i horaris establerts, podrà ser considerat com abandonament de residus en la via pública. Davant aquest abandonament, els serveis municipals podran actuar d'ofici retirant, en aquells casos que consideri necessari, els residus existents i imputant el cost dels serveis prestats als responsables, tot això sense perjudici de la sanció que correspongui imposar ni de la reclamació de responsabilitats civils o criminals. Les sancions que poden derivar la deposició o abandó de residus en la via pública poden arribar a implicar multes de fins a 30.000 €.