Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dalt VilaEivissa, amb la resta de ciutats que conformen el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya, ha estat present en dos importants fires de turisme. La primera d'elles és Mundo Abreu, una de les principals fires de turisme a Portugal, que s'ha desenvolupat a Lisboa el 11 i 12 d'abril. La XIII edició de la Fira de viatges Món Abreu, ha tingut lloc en els recintes de FIL, la Fira Internacional de Lisboa, amb una participació de 200 expositors i co-expositors de diferents regions i països i una afluència d'unes 120.000 persones durant tot el cap de setmana.

Portugal és el sisè país emissor de turistes estrangers cap a Espanya, amb un pes del 3,2% del total (Frontur). A més, Espanya és el principal destí a l'estranger dels portuguesos, que, tot i la conjuntura econòmica no renuncien a les seves vacances de llarga i mitja estada, de manera que segueixen sent un mercat emissor molt interessant per a les destinacions espanyoles i per a les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya.

D'altra banda, la promoció d'Eivissa al costat de les Ciutats Patrimoni ha continuat a la Fira Internacional de Turisme Emissor de la Xina, que ha tingut lloc a Beijing del 14 al 16 d'abril. La COTTM és una fira per a professionals turístics a la Xina, convertint-se en una oportunitat única per contactar amb agències emissores de turisme xinès. Aquesta fira, líder en el turisme emissor del gegant asiàtic, ha celebrat el seu desè aniversari, configurant un any més com la plataforma més important en el mercat turístic emissor xinès a nivell mundial.
Eivissa ha estat present a la fira a través de Chinese Friendly, empresa líder i experta en turisme xinès a Espanya que ha presentat les 15 Ciutats Patrimoni en el seu estand dins l'oferta del seu cátalogo al qual han tingut accés gran nombre d'agències de viatge i empreses del sector durant els tres dies que ha durat la fira.
Finalment, la campanya de promoció de les Ciutats del Grup en la qual s'inclou Eivissa, continuarà la setmana que ve amb la participació del 21 al 24 d'abril a la World Travel Market Latinamérica de Sao Paulo (Brasil), la fira més important de Iberomérica on disposarà d'un taulell propi dins de l'estand de Turespaña en què un tècnic podrà facilitar informació tant al públic final com als nombrosos agents i operadors turístics que es donen cita en aquest important esdeveniment turístic. La campanya es complementarà amb una presentació tècnica directa a agències de viatge que tindrà lloc el 22 d'abril, organitzada amb la col·laboració de l'Oficina Espanyola de Turisme a Sao Paulo.