Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Can BotinoLa Junta de Govern Local celebrada aquest matí ha aprovat un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament d'Eivissa i l'Agrupació Astronòmica d'Eivissa (AAE) per a la gestió de l'Observatori de Puig des Molins i la realització d'activitats educatives, de promoció, divulgació i investigació en matèria astronòmica per un import de 25.000 euros.

Aquesta aportació anual permetrà l'Agrupació Astronòmica gestionar l'observatori i desenvolupar activitats de divulgació de l'astronomia, adreçades a la societat en general, mitjançant l'organització d'observacions astronòmiques obertes a tota la població, xerrades i conferències, demostracions d'observació emprant el material disponible a l'observatori, i contribució a l'ensenyament en l'àmbit escolar. Així mateix, l'AAE es compromet a desenvolupar plans de recerca i de col·laboració amb organismes científics, tant nacionals com internacionals.

D'altra banda, s'ha aprovat la convocatòria de dues beques de formació per un import total de 8.800 euros, per a persones que hagin participat en el projecte del servei de Formació, Integració i Ocupació Pública (FIOP) del Govern Balear per a la inserció laboral de joves amb algun tipus de discapacitat a l'Ajuntament d'Eivissa. Mitjançant aquestes beques, les persones que hagin participat en el projecte FIOP podran comptar amb una ajuda complementària a la seua formació a través de pràctiques en el departament del Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC), en tasques d'administració, utilització de terminals informàtics, atenció al públic, etc., durant vinticinc hores setmanals cadascuna de les beques i al llarg de tot l'any 2015.

Finalment, també s'ha aprovat un conveni de col·laboració amb l'Institut d'Estudis Baleàrics per al desenvolupament d'actuacions didàctiques de formació lingüística de llengua catalana al Centre d'Autoaprenentatge de Llengua Catalana d'Eivissa i cobrir les despeses de funcionament durant aquest any 2015. L'Ajuntament assumirà una aportació de 13.860 euros.