Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

II Trobada ClarinetsLa II Trobada de Clarinets es celebrarà entre els pròxims dies 23 i 26 d’abril amb un intens programa d’activitats que enguany es durà a terme en dos espais municipals de la ciutat: per una banda, al Patronat Municipal de Música i l’Auditori de Can Ventosa, i per altra, al Centre de Creació Jove C19.
La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Eivissa, Lina Sansano, ha presentat aquest matí el programa de la trobada de clarinets acompanyada pels professors que participen en aquesta cita musical: Verónica Rambla, de l’Escola de Música del Patronat Municipal de Música d’Eivissa; Santiago Moreno, de l’Escola de Música de Santa Eulària; Roland Cardona, de l’Escola de Música de Can Blau, a Sant Josep; Iván Sanz, del Conservatori Professional de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera; i Vicent Luis, de l’Escola de Música de Sant Antoni.

Tots ells s’encarregaràn de les classes en grup que s’han programat per a aquesta trobada el dissabte 25 i el diumenge 26 d’abril a Can Ventosa.
Juntament amb les classes de clarinet, el dijous 23 d’abril, a l’aula 5 de Can Ventosa, amb entrada pel carrer Pere Francés, tindrà lloc la conferència ‘El món del clarinet’ i la presentació dels clarinets ‘Marvent’. A més s’inaugurarà l’exposició d’instruments, campanes i barrilets.

Al centre de Creació Jove d’Eivissa, C19, al carrer Castella, de dijous a dissabte hi haurà un taller de reparació de clarinets a càrrec dels germans Martín-Ventura. Ja el diumenge 26 d’abril, a les 12’30h a l’auditori de Can Ventosa, es celebrarà el concert de cloenda de la II Trobada de Clarinets.
Sansano ha recordat que l’objectiu d’aquesta trobada és fomentar la interacció entre els clarinetistes dels diferents centres musicals de l’illa i crear un grup de treball on es posen en comú les idees, experiències i coneixements, a més de gaudir de la música en un entorn diferent de l’habitual.

Enllaç a:
· Programa de la trobada en pdf