Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Aula de patrimoniL'alcaldessa d'Eivissa, Virginia Marí, ha rebut aquest dimarts al costat de les regidores d'Educació i Cultura, Mar Sánchez i Lina Sansano, a 21 alumnes de 6è curs d'Educació Primària del Col·legi Los Andenes de Taco, de la localitat canària de Sant Cristòfol de la Llacuna.

La visita es produeix en el marc del programa 'Aula de patrimoni', que organitza el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat, del qual formen part 15 ciutats espanyoles i al qual pertanyen tant Eivissa com San Cristóbal de la Llacuna. Els escolars han acudit acompanyats per tres professors i per altres 25 estudiants del CEIP Can Cantó, que, precisament, fa uns dies van visitar en el marc d'aquest programa la localitat canària per conèixer els seus béns patrimonials, tal com estan fent ara en la major de les Pitiüses seus companys de Sant Cristòfol.

Els alumnes canaris van arribar ahir a l'illa i visitar el parc natural de ses Salines i el poblat fenici de sa Caleta. Avui han tingut l'oportunitat de conèixer les dependències municipals, així com diferents enclavaments de Dalt Vila, com el Museu d'Art Contemporani, el Museu Puget, el Centre d'Interpretació Madina Yabisa i la Catedral. Aquesta tarda està previst que visitin el Museu Etnològic, a Santa Eulària des Riu, i demà finalitzaran el seu viatge amb la visita a la Necròpolis feniciopúnica del Puig des Molins, per traslladar-se a mig dia a l'aeroport per emprendre el viatge de tornada.