Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa, a través de l'empresa concessionària Cespa, reforçarà el servei de neteja durant la temporada turística augmentant el nombre d'efectius, de maquinària, així com les freqüències de treball.

Així, entre l'1 de maig i el 31 d'octubre, aquest servei municipal afegirà a l'operatiu que habitualment incorpora durant la temporada estival un servei addicional de repàs integral per a la recollida manual a les platges de ses Figueretes, Talamanca, i en la part de Platja d'en Bossa que correspon al municipi de Vila, que comptarà amb tres peons i operarà durant els set dies de la setmana entre les 6 i les 12.30 hores. També a les platges i en dies alterns, es durà a terme un augment de la freqüència del servei de cribratge, que es realitzarà entre les 22 i les 4.30 hores.

El servei afegirà també un segon camió de recollida lateral de 26 metres cúbics (m3), un vehicle d'aigua a pressió i una màquina per treure xiclets. En aquest sentit, l'empresa posarà en marxa un servei de retirada de xiclets a les zones de vianants i en les parades de bus i taxi del municipi. A més, iniciarà un servei de recollida selectiva de cartró a l'entorn dels contenidors, i dispositiu per al buidatge d'aquests recipients que estiguin ubicats en zones de màxima afluència (com la Marina i el passeig de Vara de Rey) entre les 19.30 i les 21 hores.

També continuarà el servei d'escombrat mecànic, que es va posar en marxa l'estiu passat i que operarà de dilluns a dissabte entre les 14 i les 20.30 hores a les zones més transitades de la ciutat, com el passeig de Vara de Rey o l'avinguda de Santa Eulària, entre d'altres.

L'operatiu comptarà així mateix amb un grup suplementari d'aigua a pressió que operarà amb la mateixa periodicitat que l'anterior, i que incidirà en zones com el passeig Joan Carles I i l'avinguda 8 d'agost.

Tot aquest dispositiu se suma al que es va incorporar el passat mes d'agost, a petició de la primera edil, Virginia Marí, quan aquesta va accedir a l'Alcaldia, i que compta amb dos camions de recollida posterior, un camió de recollida lateral de 26 m3 i un altre, també de recollida lateral, de 14 m3.