Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 10 de març de 2015.- La regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa impartirà el curs 'Programa de Ciutadania i Convivència', dirigit a les persones que estan tramitant l'obtenció de la nacionalitat i espanyola i que permet obtenir l'informe d'Esforç d'Integració per a estrangers, que concedeix el Govern balear.

Aquesta activitat formativa durarà 40 hores, es durà a terme a la Unitat de Treball Social (UTS) de Ponent entre el 16 de març i l'1 d'abril i s'impartirà de dilluns a divendres de 18.30 a 21.30 hores. El curs abordarà els següents continguts: Valors constitucionals. Drets i deures; Estatut d'Autonomia de les Illes Balears; Unió Europea; Igualtat entre homes i dones; Drets humans; El sistema sanitari; El sistema de la Seguretat Social; El sistema educatiu i Llengua i cultura d'Eivissa.

Els interessats a inscriure al programa, subvencionat per l'Executiu autonòmic, han de dirigir entre les 9 i les 14 hores a l'UTS de Ponent, situada al número 11 del carrer Formentera. Els estrangers empadronats al municipi tindran prioritat a l'hora d'efectuar la inscripció, que és gratuïta.