Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 5 de març de 2015.- La regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Eivissa impulsa, un any més, la campanya del Dia del Pare amb la qual es busca incentivar les compres en els comerços del municipi amb vista a la celebració d'aquesta efemèride, el pròxim 19 de març.

El regidor de Comerç de Vila, Salvador Gallego, acompanyat pel tècnic de Comerç de la PIMEEF, Vicent Tur, ha explicat que igual que en les últimes temporades, s'ha lliurat a les associacions de comerciants que han volgut adherir-se a aquesta campanya bandes per anunciar als establiments i butlletes que es lliuraran als clients dels mateixos que realitzen les seves compres durant l'esmentada campanya per regalar en el Dia del Pare. Amb aquests bitllets, s'entra en un sorteig de 12 sopars per a dues persones en els 12 restaurants inclosos en l'edició d'enguany de Patrimoni Gastronòmic, cada sopar està valorada en 50 euros.

Els establiments que lliurin aquests bitllets als seus clients hauran d'indicar al dors dels mateixos el nom del seu comerç, d'aquesta manera quan es faci el sorteig es podrà identificar no només al client premiat, sinó també al comerç que ha lliurat el premi. En aquest mateix sorteig, que se celebrarà al voltant del 25 de març, es traurà d'una borsa la butlleta premiada i d'una altra borsa el nom del restaurant assignat per al sopar.

La campanya del Dia del Pare compta amb la col·laboració de la PIMEEF i de les diferents associacions de comerciants de la ciutat, té un pressupost aproximat de 1.400 euros i hi participen al voltant de 300 establiments, prop de 180 botigues i 120 parades del Mercat Nou.

Tall de veu de Salvador Gallego, regidor de Comerç