Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 4 de març de 2015.- Alumnes de 6è d'Educació Primària del CEIP Can Cantó, viatjaran els pròxims dies 9, 10 i 11 de març a San Cristóbal de la Laguna en el marc dels viatges escolars de 'Aula de Patrimoni', el programa pedagògic de les Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya. L'objectiu d'aquesta activitat és que l'alumnat que viu i estudia a les Ciutats Patrimoni aprengui a conèixer i valorar no només la seva pròpia ciutat sinó la resta de ciutats que ostenten el mateix títol.

Així, els alumnes de Can Cantó, després de ser 'grup visitant' a San Cristóbal de la Laguna, els dies 23, 24 i 25 de març seran 'grup amfitrió', dels alumnes de l'CEIP Los Andenes de Taco. El programa es desenvoluparà durant tot el mes de març i en ell prendran part prop de 400 estudiants en un total de 15 viatges d'intercanvi.

Mentre els alumnes que participen com a Grup Amfitrió s'encarreguen d'acollir i ensenyar la seva ciutat al grup d'escolars procedent d'una altra Ciutat Patrimoni diferent de la seva, el Grup Visitant serà el que rebi tota la informació cultural referent a la ciutat a la qual viatja.

Els participants del programa són grups d'escolars de centres de 6è curs d'Educació Primària públics, privats i concertats de les ciutats que formen el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya. La participació dels 15 centres seleccionats és gratuïta, de manera que les despeses del viatge del grup (transport, allotjament i manutenció) van a càrrec del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya.