Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 16 de febrer de 2015.- L'alcaldessa d'Eivissa, Virginia Marí, ha donat la benvinguda aquesta tarda al voltant de 40 membres del sector turístic que participen en la I Jornada de Cultura Xinesa, organitzada per l'Ajuntament d'Eivissa. Els assistents, provinents del sector empresarial i acadèmic (estudiants de Turisme i representants de l'àmbit hoteler), han rebut un exemplar del material promocional que el Consistori ha editat en la llengua de Confucio.

Sonia Fernández Barri, directora de Màrqueting, i Jingru Bai, Operation Manager Xina-Spain de ‘Chinese Friendly International’ –la consultora que assessora al Consistori per obtenir el segell de ‘Chinese Friendly City’– són els encarregats d'impartir la conferència, que en el torn de matí ha estat dirigida als tècnics de Turisme de la Corporació municipal i la Fundació per a la Promoció Turística.

Aquestes jornades formatives són gratuïtes i tenen com a objectiu donar a conèixer les claus perquè l'empresari de les Illes conegui les necessitats del turista xinès i aprengui a posar en pràctica accions que puguin satisfer-les. Per a això, el programa de la jornada aporta als assistents informació sobre Xina, nocions sobre què és Espanya per als xinesos, sobre el turisme i el turista xinesos; les eleccions d'un xinès en el restaurant; comunicació amb els xinesos, entre altres aspectes.