Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa, 6 de febrer de 2015.- La Comissió d'Urbanisme de l'Ajuntament d'Eivissa ha donat llum verda avui a l'avantprojecte per construir un aparcament subterrani al costat de la muralla, a l'espai que ara ocupa el parc Regna Sofia.

L'avantprojecte, que ha obtingut el vistiplau de la Ponència tècnica del Pepri, contempla la construcció de quatre plantes soterrades que donarien cabuda a uns 320 cotxes i que tindria espai també per albergar al voltant de 110 motos, la qual cosa contribuiria a pal·liar la falta d'aparcament del barri. La construcció ocuparia una superfície soterrada de 14.104 metres quadrats, que estarien coberts en la seva part exterior per una zona verda de 12.481 metres quadrats, que substituiria al parc Regna Sofia.

El pressupost previst per a l'obra ascendeix a 6,9 milions d'euros, que assumiria l'empresa que obtingués la licitació del concurs convocat pel Consistori per a tal efecte. No obstant això, abans d'elaborar el projecte i de procedir a la seva licitació, l'Ajuntament ha d'enviar l'avantprojecte a la Comissió Insular d'Urbanisme i Patrimoni Històric Artístic (Ciotupha), que ha d'emetre un informe preceptiu i vinculant.